Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Eva & Jesper

evajesper900

Min fina barndomsvän fick sin Jesper i början på augusti i Eksjö. Vilken dag! Årets varmaste dag, strålande väder. Behöver nog knappt säga att vi mest höll till i skuggan! Roligt hade vi, och det var kul att inte bara vara bröllopsfotograf eller gäst, utan bådeoch – men som om det inte räckte sjöng jag under vigseln också. När Eva frågade mig för några månader sedan om jag kunde tänka mig att sjunga insåg jag att jag nog kan ha lovat henne det. För sisådär ett halvt liv sedan, i de fnittriga tonåren, när det här med att gifta sig kändes ungefär lika avlägset som att flyga till månen. Nu handlade det nog inte så mycket om att hålla sina löften, som att det var väldigt roligt att både få ge dem en sång där och då och bilder att minnas till för all tid framöver.

Och bilderna? Här kommer ett urval.

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h