Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

De efterlängtade höstfärgerna

På en promenad häromdagen upptäckte jag till min fasa att höstfärgerna redan börjat vekna, löven har börjat falla till marken och fått en brunaktig, murknande färg. Och jag som inte haft med mig kameran ut en enda gång den här hösten! Men i förrgår kunde jag knäppa några höstbilder och genast kändes det lite bättre. Ge er ut nu och njut av de sista höstfärgerna, hörni! Själv njuter jag fullt ut av hösten – eftersom jag gav mig ut och reste från och med början på september förra året missade jag både hösten och vintern. Såklart är det mysigt med tända ljus, en bra bok i soffan, varma bad och allt det där som hör hösten till – men jag njuter faktiskt lite av kylan och mörkret också!

höstlöv01LR600

höstlöv02LRhöstlöv03LRhöstlöv04LRhöstlöv05LR

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h