Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Föredrag

Jag har erfarenhet av att gästföreläsa på skolor och ser fram emot nya spännande uppdrag! Med energi, inlevelse, humor och mycket kontakt med mina åhörare brukar jag snabbt få till en trevlig stämning. Ett innehållsrikt föredrag eller en enkel bildvisning – vi utformar upplägget tillsammans så att det passar just ditt företag.

Från Sverige till Mocambique med bil

Funderar du på att göra en långresa och vill ha tips på alltifrån research till utrustning? Eller behöver kollegorna på jobbet piggas upp med några galna reseberättelser och en liten motivationskick?

Tillsammans med min sambo Brian reste jag genom 24 länder på sju månader – i en Land Cruiser. Vi körde genom Europa, via Mellanöstern och ner längs Afrikas östra sida innan vi rundade hela den södra delen av kontinenten och nådde vårt mål i Mocambique. Ett fantastiskt äventyr – men också en rejäl utmaning. Hör mig (oss, om möjligt) berätta om de tuffa förberedelserna, livet längs vägarna, motgångar och inspiration. Jag delar med mig av alltifrån restips till personliga erfarenheter och visar såklart mycket bilder från resan.

_______________________________________________________
Från amatör till yrke

Ett föredrag lämpligt för fotokurser på utbildningar, från gymnasieskolor till universitet, fotoklubbar eller andra fotointresserade grupper som vill veta mer om hur det kan vara att jobba som fotograf

Jag började fotografera tidigt, kompletterade erfarenheten med utbildning på en tvåårig folkhögskolekurs och har arbetat som pressfotograf, resereporter och frilansande uppdragsfotograf. Jag har också en kandidatexamen i journalistik. Jag berättar hur man kan gå tillväga för att gå från amatör till yrkesmässig fotograf; om att starta och driva en enskild firma, om marknadsföring, om att sälja och ta betalt. Ett inspirerande och motiverande föredrag för alla som vill sikta på livet inom fotografbranschen.

_______________________________________________________
Att marknadsföra sig i text och bild

För er som studerar eller jobbar inom andra branscher och vill ha tips på hur man kan använda foton och texter i sin marknadsföring 

Hur tar jag bättre bilder? Vad är profilmaterial? Hur skriver jag på ett intresseväckande sätt om min verksamhet? Hur syns jag bäst i sociala medier? Allt detta och mer tar jag upp i ett föredrag, på en temadag eller under en temavecka. Att kunna marknadsföra sig själv är a och o för att hålla igång och utveckla sin verksamhet som egenföretagare, men det är inte alltid lätt att göra det själv om man inte är van att fotografera och skriva. Jag har massor med tips på hur du enkelt blir bättre på att sköta din egen marknadsföring.

 

E n g l i s h