Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Tillbakablick till kärlekssommaren

Nu börjar det verkligen bli dags att visa lite bilder från sommarens bröllopsfotograferingar!

Sommaren har inte varit den bästa vädermässigt men det har knappt fallit en regndroppe under bröllopen så jag har verkligen kunnat andas ut och lämna mitt katastrofväderkit i väskan. Och vilka bröllop det har varit sedan! Jag har verkligen världens bästa jobb som får vara en del av en av de största dagarna i livet och får träffa så många nya, underbara människor.

Först ut var Therese och Tom, som jag först träffade i Gamla stan en iskall vinterdag, och som fick en alldeles fantastisk junidag för sitt bröllop. En så himla härlig dag, med massor av kärlek och en del glädjetårar, med vigsel i Finska kyrkan och fest i norra Stockholm.

t&t_collage1LRbwt&t_collage2vigselLRbwt&t_collage3LRbwt&t_collage4LRbw

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h