Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Malmö för ett år sedan

Vi är fyra barndomsvänner, numera utspridda över södra halvan av landet, som ser till att ses åtminstone ett par gånger om året. För ganska exakt ett år sedan sågs vi i Malmö, och lyckades pricka in lite av Malmöfestivalen – men aktiviteter och evenemang kommer alltid i andra hand. Det viktigaste är att umgås, prata om allt som hänt sedan sist, skratta och lära känna varandra lite, lite bättre. Vänner man trodde man kände utan och innan, som man känt hela livet. Trots det känns det för varje gång vi ses som om vi lär känna varandra lite bättre och vänskapen blir lite djupare. Så enormt tacksam för dessa stunder!

tjejhelg malmö tych

Malmö, 2014.

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h