Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Nästa år – då blir det bröllop!

Att det regnar den dagen man ses för att planera ett bröllop, det måste väl ändå betyda att det kommer bli fint väder på bröllopsdagen, tror ni inte det? Om det stämmer bådar det gott för en strålande fin junidag när Therese och Tom gifter sig nästa sommar, eftersom det fullkomligen vräkte ner i lördags.

Allt prat om bröllop fick mig att längta massor till sommaren och just nu känns det lite för långt dit! Det ska bli väldigt roligt att fotografera Therese och Tom och få vara en del i deras stora dag. Vi hann med att knäppa några snabba bilder innan vi fick ge vika för höstregnet och fortsätta dagdrömma om juni…

t&t tych collage

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h