Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Mellan himmel och jord

”Kan man ha med ‘könsmaktsordning’ i en predikan?”

Tidigare i år fick jag ett spännande uppdrag; att följa en präst i hennes arbete. Tidningen Arbetsliv var uppdragsgivare och det handlade om att porträttera ett yrke i bilder. Rebecka Tudor är präst i södra Stockholm och fick stå ut med att ha mig efter sig som en skugga under några arbetsdagar. Hon visade sig inte bara vara helt okej med det, utan också vara en väldans trevlig och inspirerande person. Det är alltid en sådan energikick att träffa någon som vågar bryta mot normer och aktivt vara en förebild för unga människor.

Se reportaget ”Mellan himmel och jord” på Arbetslivs hemsida.

rebeckatych

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h