Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Midsommar

Midsommar i Norrbotten må ha varit kall (snö, hagel, regn, dunjackor, hela alltet) men så var det å andra sidan myggfritt. Och solen visade sig mellan skurarna. För att inte tala om midnattssolen, den där lite magiska känslan som kommer av att det aldrig blir mörkt och som jag aldrig riktigt lyckas vänja mig vid. Och himlans trevligt hade vi, som alltid, med vännerna däruppe. Vi fick till en ganska klassisk midsommar, med gott om god mat, sillunch, grillkväll, jordgubbar, blomsterkransar och fem.. hmm, trekamp. Och så lite fiske! Någon av er kanske känner igen Björk, som varit med i bloggen tidigare. Hon har blivit lite äldre och fått en precis lika kramgo lillebror.

tych_midsommar 2014

Kardis/Pajala, 2014

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h