Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Läs DN-bloggen från Afrikaresan här!

Häromåret förverkligade jag och min sambo Brian vår livslånga gemensamma dröm om att köra bil genom hela Afrika. Vi körde från Sverige till Moçambique; nästan 3 000 mil genom 24 länder på ungefär sju månader. För er som vill återuppleva resan igen och för er som missade mitt bloggande på DN.se finns den nu här på hemsidan i sin helhet. Toppen, eller hur!

Ännu mer bilder och rapporter finns som tidigare också på wayawaya.net. Se bara till att ha dina framtidsplaner utstakade, kreditkortet väl undangömt och resväskan bortskänkt om du vill fortsätta ditt liv som vanligt – risken finns att ett starkt resesug vaknar till liv… Är du istället nyfiken på att själv göra en långresa med bil eller har planer på att besöka någon plats vi körde förbi, tveka inte att höra av dig för lite resesnack!

wayawaya collage full 900px

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h