Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Gammalt möter nytt

Vi har nog alla lite fotografier från förr som är roliga att ta fram emellanåt, vi gläds åt minnena, skrattar åt lustiga trender eller fascineras över de lika anletsdragen i äldre och nyare generationer i familjen. När jag var hemma hos Mina, Jonas och Ingrid visade det sig att Mina hade just ett sådant foto och gärna ville ta en ny variant. Tack Mina för att jag fick visa din sammanslagning av bilderna här i bloggen! Tyvärr kan jag inte ge ordentlig credit åt fotografen bakom originalfotot eftersom allt vi kunde hitta vara ett efternamn; Larsson. Men jag hoppas att det inte gör något att jag visar din bild här också, fotograf Larsson!

image anna edit Om du har ett äldre foto som du skulle vilja ha en ny variant av är det bara att höra av sig!

Mina och Ingrid triptyk2 900px

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h