Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Ingrids dop

Ingrid döptes i Mariefreds kyrka i augusti och jag var på plats för att dokumentera denna trevliga tillställning. Min erfarenhet av dop är att huvudpersonen oftast sover (eller gråter!) sig igenom hela kalaset så det var väldigt roligt att se Ingrid, knappa året gammal då, ha jätteroligt på sitt dop! Här är ett litet urval av bilderna.

ingrid tych panel

Men det tar på krafterna att dansa till musiken i kyrkan, leka med de andra barnen och bli pussad av släkt och vänner  - så med den välbehövliga eftermiddagsluren för en slutkörd liten stjärna hann vi aldrig med några porträtt på henne och hennes mamma och pappa. Då hälsade jag helt enkelt på hemma hos Mina, Jonas och Ingrid ett par månader senare och fick träffa den här charmiga lilla tjejen igen. De bilderna postar jag en annan dag inom kort, så håll utkik!

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h