Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

En idyllisk värld

En grej som är ny här på hemsidan är det lilla bildspelet i högerspalten där man kan se mina senaste foton på Instagram. Om ni som jag använder er av Instagram, men precis som jag har utvecklat lite av en hatkärlek till fenomenet, så får ni inte missa den här klockrena videon.

Men hatkärlek kanske är ett för starkt ord egentligen. För det är ju faktiskt ganska fint. Instagram-världen är verkligen inte så tokig. Åtminstone om man ser till mitt flöde – ett par hundra personer som jag följer, mest vänner, några okända, någon kändis. Mest svenskar, ett gäng amerikaner och en och annan från andra länder. I det flödet lever idyllen sitt lugna liv. Folk äter god mat och bakar godsaker. De tränar flitigt, tar promenader och har tid att sträcka ut benen i solen. De reser till spännande platser. De uppskattar naturen runtomkring med en pånyttfödd fascination över minsta blomma. De får barn och myser med sina husdjur och umgås ofta med vänner. Är det inte precis såhär livet egentligen borde få vara för alla? Häromdagen, när jag just hade tagit en bild av en lupin på morgonpromenaden men hejdat mig från att lägga upp den på Instagram, tänkte jag att det är synd att det jag ser i mobilen inte speglar hela den verkliga världen.

Några av mina första Instagram-bilder, 2011. 

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h