Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Veckans bild

Sedan några veckor tillbaka följer jag Andrew Evans på Twitter, en kille som reser runt och bloggar och twittrar för National Geographic. Hyfsat kneg, liksom. För ett tag sedan var han i Sydafrika och twittrade friskt om människorna han mötte, saker som hände, mat han testade och platser han såg. Det var makalösa solnedgångar över Taffelberget i Kapstaden och bunny chow (en vansinnigt god maträtt med ovanlig bakgrundshistoria) i Durban. Och himmel vad han fick mig att längta tillbaka till Sydafrika! Han heter @WheresAndrew på Twitter och här är hans blogg om ni också vill följa hans resor.

En flygtur med ultralätta flygplan utanför Johannesburg, 2007.

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h