Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Favorit från i somras

Jag uppdaterade just textarkivet här på hemsidan med två artiklar  från Expressen-vikariatet i somras (tyvärr är bara den ena klickbar än så länge). Flera andra artiklar kommer att dyka upp i Expressen längre fram så det materialet håller jag på ett tag till, men här är en av mina absoluta favoriter från sommarens Sverige-resa. Det är det gamla kallbadhuset i Varberg och bilden fanns med i en artikel som hette Upplev västkusten. Jag hade aldrig varit i Varberg tidigare och hade därmed helt missat den här byggnaden, men blev lätt knäsvag när jag fick syn på den – och lyckades tajma det med solnedgången dessutom! Ibland har man flyt.

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h