Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Höst

Hittade den här bilden i arkivet idag och det är något jag gillar med den, även om den onekligen är rätt dyster. Ungefär som hösten. Rätt så mörk och dryg och allmänt oansenlig, men ändå tycker jag om hösten på något sätt.

Just nu har jag fullt upp, dels med frilansmaterial till Expressen och Friluftsliv och dels med planerandet av mitt och sambons kommande projekt, wayawaya.net. För några veckor sedan besökte vi sambons familj nere i Moçambique, ska försöka få fram lite bilder från den resan framöver. I övrigt blir det mest ”dagboksbilder” med iPhone:n just nu… Hur mycket man än har att göra finns det alltid tid över till att knäppa en bild, eller hur?

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h