Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Lodjur både här och där

Det tog flera dagar innan jag kunde släppa nyheten om att Terje Hellesö klippt och klistrat i sina naturfoton. Det är liksom bara så… otänkbart. Jag vet inte jättemycket om honom men med tanke på hur många år han har varit aktiv och vilken framstående förebild han varit för så många så undrar man ju såklart hur han överhuvudtaget kunde komma på tanken!?

Chocken har bara nyligen lagt sig och då var det skönt att få skratta lite åt det – kolla in denna bildtråd på Flashback Forum som jag just fick nys om av en vän på Facebook. En rejäl uppsättning med ”lodjursbilder”…

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h