Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Sommarhälsning – och en liten uppdatering

Att det har gått nästan ett år sedan mitt senaste blogginlägg och att högen med opublicerade bilder växer säger något om min tillvaro just nu. Det visade sig bli lite för mycket att plugga på heltid och jobba extra i kombination med bilduppdrag och andra sidoprojekt. Och sen ska man ju ha ett liv också, sägs det. ;) Så nu har jag dragit i bromsen en aning. I sommar blir det lite färre bröllop än vanligt för att jag i höst ska kunna fokusera på att avsluta min lärarutbildning. Men jag har inte satt tvärstopp för uppdrag i sommar – om du är intresserad av att boka mig, skicka gärna ett mejl, så ser vi! Och bloggen kommer efterhand att fyllas på med massor av fina foton som det riktigt kliar i fingrarna av längtan att få visa er!

I våras gjorde jag en praktikperiod i finska Borgå, en mysig liten stad som också visade sig ha en mycket bildvänlig gammal stadsdel.

Så vill jag passa på att önska er alla en riktigt skön sommar!

Processed with Rookie Cam

Processed with Rookie Cam

Borgå/Porvoo, Finland, 2018

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h