Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Helena & Thomas

Häromdagen kom ett tackkort med posten som var så fint att jag blev lite rörd.

”Tack för alla fina bilder i samband med vår bröllopsdag och för den härliga fotostunden innan vigseln som gick väldigt lätt och smidigt. Bilderna överträffade våra förväntningar och vi är väldigt nöjda med valet av fotograf!”

När Helena och Thomas gifte sig kom sommaren tillbaka för en dag efter ett regnigt avslut på augusti. Precis som sig bör innehöll dagen flera skratt, många pussar och mycket kärlek. Vi hade en jättetrevlig fotografering i en fantastisk skärgårdsmiljö. Här ser ni ett urval av bilderna:

h&t_collage part one

h&t_collage part two

Sara Pettersson2014/11/01 - 06:39

Fina bilder Anna!

Anna2014/11/04 - 01:39

Tack snälla du, vad glad jag blir! Hoppas allt är bra med dig!

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h