Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Mycket nytt – och mer kommer snart

Nu finns det massor med nytt här – nya bilder i portfolion, som i sig är ny med tre olika kategorier, och nya texter bland mitt publicerade material… Och mera nytt kommer men jag var ivrig på att få upp hemsidan igen nu när jag gjort om den, så det uppdaterar jag efterhand och hojtar till när det är gjort. Det kommer fler bildserier till exempel. Och så finns det uppdaterade sidor under Uppdrag där man enkelt kan få information om att anlita mig, vare sig det gäller porträtt- eller bröllopsfotografering, ett föredrag eller för att beställa bilder. Hör jättegärna av er om ni har några frågor, om ni upptäcker något på hemsidan som inte riktigt funkar som det ska eller, för all del, om det är nåt på hemsidan ni gillar.

Ha en skön måndagkväll!

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h