Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Tillbaka i Sverige

Sedan en månad är jag hemma igen efter vår långa, fantastiska resa. Runt 30 000 km genom 24 länder på sju månader blev det. Totalt åtta månader packade med upplevelser. För att inte tala om ett och ett halvt år av förberedelser innan det… Vi har verkligen levt och andats den här resan sedan vi fattade beslutet att äntligen försöka göra verklighet av den i februari 2011. Jag försöker mig inte på någon sammanfattning här och nu, men det kommer såklart dyka upp både bilder och minnen här på hemsidan efterhand som jag får något publicerat eller bara har något jag vill visa! Men titta gärna in på hemsidan för resan om ni är nyfikna på mer: wayawaya.net. Det går också att läsa bloggen jag skrev för DN.se och uppleva resan i efterhand.

Laddad med inspiration av alla sorter under resan beslöt jag att uppdatera hemsidan när jag kom hem – innehållet såklart men också designen. Jag hade en idé om hur jag ville att den skulle se ut (lite förenklad, mer fokus direkt på innehållet jämfört med gamla designen – bild till höger) men det är alltid mer jobb än man anar att bygga en hemsida där man själv har kontrollen över allt och därmed inte ger sig förrän den ser ut precis som man vill ha den, om man är som jag. Men nu är jag äntligen nöjd (för tillfället i alla fall) och framför allt känns det himla kul att kunna visa lite nytt material och det ska bli jättekul att komma igång med bloggandet igen.

Nu ser jag fram emot en rolig sommar med bröllopsfotograferingar och ett vikariat som resereporter på Expressen Res – något av en upprepning av vad jag gjorde sommaren 2011 fast med nya, spännande projekt. Häng med!

Jag och grottmålningar i Matobo nationalpark, Zimbabwe, 2013. Foto: Brian Stockil.

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h