Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Uppdrag: porträttfotografering

Ett uppdrag blev också ett kärt återseende när en vän från Friluftsfrämjandet, Martin, som jag inte sett mycket av de senaste åren, hörde av sig och behövde bilder. Vi ägnade ett par timmar åt plåtningen en solig vårdag i Humlegården häromveckan när Martin ändå var på besök i stan. Eftersom hans yrkesliv innefattar både friluftsliv och kontorsjobb blev det ett par kläd- och miljöombyten för att få lite olika typer av bilder. Det är inte tråkigt en sekund när man har en modell som utan gnäll byter om i en park full med folk, gärna pratar foto och poserar stiligt i kostym ena stunden för att klättra upp i ett träd nästa!

 

Johanna2012/05/24 - 10:25

Jättefina bilder, Anna!

Anna2012/05/24 - 01:10

Kul, tack!

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h