Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Redo för nya, spännande uppdrag!

Efter att ha funderat i veckor på vart mina försvunna nyinköpta fina fotopapper tagit vägen hittade jag dem äntligen imorse, när jag tog mig tid att leta bakom lådorna i skrivbordet. Så nu har jag fått till mina små affischer som jag tänkte sätta upp på lämpligt ställe här och var i min omgivning. Några är, som ni ser, anpassade för stallet, andra är mer generella. Jag hoppas att detta slutar i ett gäng roliga uppdrag i sommar, från hästhoppning till bröllop. Det skulle vara fantastiskt kul! Så vet du någon som är i behov av bilder får du gärna tipsa om mig!

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h