Anna Hagvärn » Fotograf & skribent med bas i Stockholm - bröllop, porträtt, reportage och mycket mer!

Masthead header

Veckans bild

Och så var det ju det här med att hålla igång de nya åtaganden man tar sig an, som Veckans bild till exempel. Jag skyller på min februariförkylning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

London, 2011

Den här bilden tog jag i London förra sommaren. Jag glömde bort den sekunden senare men hittade den igen häromveckan när jag gick igenom arkivet och tyckte det var en rätt charmig bild. Snacka om att gammalt möter nytt. Jag frågade min kära pappa om han kände till vilken byggnad det här var, varpå han entusiastiskt gjorde ett visst detektivarbete åt mig och hittade fakta om huset. Puben på nedre plan heter The Albert, byggd 1862 på platsen där det tidigare stod en pub vid namn Bluecoat Boy. The Albert fick sitt namn efter drottning Victorias make och har sedan överlevt både Blitzen och 1960-talets ombyggnationer.

Din e-post visas eller sparas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

E n g l i s h